pühapäev, 19. november 2017

Sauna Session - Tanker Brewery

Sauna Session
Tanker Pruulikoda 2015
Tanker Brewery


EESTI / Vaida 
STIIL: Spiced / Herbed Beer
KOGUS: 0,33 l
ABV: 4,7 %
IBU: 25
HIND: 2.19 € +0.10 / 6.64 €/L
VARUSTAS: SIIM

Untappd Aumärk:
                                
Meestepäev........mhmm......kuidas ennast sellise uhke tähtpäeva puhul premeerida?
Pole sellest päevast suuremat lugupidanud aga kui nüüd hoolikalt seda asja kaaluda siis jõuan vaid ühele järeldusele. See päev peaks olema iga mehe unelm ja unistus.
Näiteks Isadepäeval, hoolimata sellest et ka sina tallad sellel isaduse rajal, oled sunnitud ikkagi külastama teisi, endast juba vanemaid isasi.
Sünnipäeval ei pea sa kuhugi minema......kuid oled sunnitud võõrustama oma külalisi, mis omakorda tähendab toitlustamist, jooglustamist ja muud säherdust.
.....aga meestepäev........wohoooo ja whoopidoooo.......ära tee midagi, sa oled mees, sinu tänase eksistentsi põhjuseks on vaid olla ning aegajalt külmiku juurde roomata. Täna olete ainult sina ja humal. Humal ja sina ja perekond, kes toetab sind kõikides tänastes otsustes ning aitab sind igal võimalikul ja võimatul viisil.
Nõua julgelt ja valjult kõike mida soovid sest kellegil pole täna piisavalt volitusi et sind takistada, kui siis ainult mõnel teisel mehel aga nendest hoia täna eemale, kui sa ei soovi et keegi su positsiooni kõigutama hakkaks. Mina nõudsin vahuvanni külma õllega. Vannikaaslaseks sai Siim u antud Tankeri Sauna Sessioon. 4.7% alkoholi inkreditentsi on tõesti ühe sauna õlle protsent.
Kuumas, sauna temperatuuriga vannis maitseb kindlasti iga õlleks tituleeritud vedelik hästi aga kaldun arvama et mõnes teises situatsioonis oleks see märjuke sama hea.
Maitse on jahutav, värske ning tava janukaga on ühist palju, kui välja arvata parajalt vaos hoitud vaarika hapukas lõpp mekk. Lõhnab kui värske kaseviht, maitseb kui kuradi väärt kraam.
Kurat......vann sai liialt kuum.......lõpetan enne kui pilt kustub 😂
Tasub riiulilt noppida küll.
Hääääd päeva, MEHED! 😉



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar