reede, 24. märts 2017

JægerBock - Skovlyst Bryghus

JægerBock
Skovlyst Bryghus 2004
Brewery Skovlyst

STIIL: Bock
KOGUS: 75 cl
ABV: 6,5 %
IBU: -
VARUSTAS: URMAS

TAANI / Hareskoven     
Untappd Aumärk:
Photogenic Brew (Level 20)
                                 


Pimm pomm, pimmbi-pomm,
kell tähtis on.
Pimm pomm,pimmbi-pomm,
mis kurat teil viga on........
Keerame kella, keerutame saba, keerame uuesti, keerame edasi siis jälle tagasi. Kellad on Eesti majapidamistes nii ära väntsutatud ja keeratud et kurb hakkab, nii kurb et tahaks itkuda, itku või jõgi.....
Kurat.......ärge mõistke mind valesti, hetkel suveajale minek on okey, aga mis kuramuse saatanlik vandenõu selle talveajale minemise taga on? Kas keegi kusagil arvab et talv on liialt ere aeg? Ela nagu koopas.
Lähed tööle, pime!
Tuled töölt, pime!
Ja siis kõik mõtlevad miks see liiklus nii hukkas on, kui kevadel esimesed päikese kiired õrnalt meie lammas-roolikeerutajate silmi paitama hakkavad. Õige tunduks kõrval istmel keevitusmaski käepärast hoida 😀
Hetkel autoga sõites olen nagu viieaastane poisipõnn, enamus ajast kiikan aknast välja ja taasavastan kodumaad, ise mõeldes "ahh selline see koht ongi, kus ma elan".
Või käib see kellakeeramine laulu sõnade järgi, "suvel pole puudu kunagi ei millestki, kõike jagub kuhjaga, lühike küll öö, kuid ehk jätkub vahest sellestki, talvel jõuab magada". Võibolla peaksgi siis karu kombel ennast kerra keerama siin pimedas?
Tahaks kuidagi nagu veel midagi iniseda 😊
Ahjaaa.....
Nopiks siinkohal veel ühest laulust pisikese fraasi jupi, või pigem mõtte, mis sobiks siia kui rusikas silmaauku, "tundub et maailm on justkui valesti kokku pandud pusle".........
Selle mõttega avasin järgmise Urmas 'e toodud Taani lustimahuti. 75cl'ises ajaloolise hõnguga pudelis lööb kapjade plaginal kepsu JægerBock. 6.5 rõõmu võlurit löövad oma maagiaga hinge rõkkama. Aroom vihjab, et midagi väga tavalist sa siit pokaalist ei leia.
Maitse on mõõdukalt magusane ja pehme tunda on linnaseid, samas ka selline vatsa täitev, liialt toda kugistada ei saa. Ei teagi kas nood Taani snäkid mahuvadki.
Huvitav kas see Eesti Bock-puskar ka nii häste maitseb, võibolla olen kogu oma teadliku elu siiani valesti elanud 😂
Soovitan.
Ahjaa......kui keegi arvas seda teksti lugedes et "ära vingu" siis vat vingun jah 😀
Kuna minu näol on tegemis põliseestlasega, siis paraku on vingumine minu DNA koodi sisse kirjutatud. Midagi pole parata.
Seier kõveraks. 😉



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar