kolmapäev, 7. detsember 2016

? - Mürka Pruulikoda

?
Mürka Pruulikoda

STIIL: IPA
KOGUS: 0,33 l
ABV: 6,8 %
IBU: -
Eesti     
Untappd Aumärk:-
VARUSTAS: TAAVI


Esmaspäev, see õõvastavalt sinine, kahetsusest ja enese pettumusest tulvil olev esmaspäev. Tervis on kehv, petad ennast mõttega et oled teinud pidudega lõpparve ja ei tarbi enam kunagi alkoholi.
Teisipäev, tervis on parem, nädalavahetuse sünged tormipilved on hajumas. Ekslikult pead ennast juba korralikkuse etaloniks, kuid tark ei torma.
Kolmapäev, tervis nagu noorel hirvel, tuju on hea sest tead, et pool töönädalat on seljataga, selgroog on murtud. Lubad endale söögi kõrvale õlle, või paar.
Neljapäev, ootad nädalavahetust, eelnev paturegister on mälust kustunud. Lepid sõbraga kokku et homme teete mõned süütud joogid enda pool, välja minekut ei plaani.
Reede, see müstiline ja kurjakuulutav reede, kõikide päevade ema. Möödunud nädala kahetsus ja tahe olla korralik on kadunud unustusse, silme ees terendab vaid järgmine jook ning kogu su eksistents ja olemus kisendab "THE WORLD IS MINE".
Pärast paari kokteili muutuvad kallid kodu seinad vägagi igavaks, suisa talumatult masendavaks. Sel hetkel tellidki juba taksot ning peagi leiad ennast kleepuval, ülerahvastatud klubi põrandal, seades sammud sihikindlalt leti äärde. Jook joogi haaval, ise õnnest joovastuses, rühid sa mööda seda peo redelit aina edasi ja edasi tõotatud maa poole.....
Kuid.....😁
Üsna varsti üks nendest hapratest redeli pulkadest murdub.
Õnneks pole kukkumine valus, sest tarbitud alkohol on su torso üsna tuimaks marineerinud. Klubis süttivad tuled, ja just nagu klassiõhtulgi tähendab see koju minekut. Öö pimeduses tuigud läbi pläga-burksi putkast et klubis kulutatud kalorid taastada, mis päris kindlasti jätab jälje sinu rinnale, kapsa ja kastme näol. Õnneks on linn sinusuguseid täis ja äratundmis rõõm on suur, kui kohtad teel koju samasugust kastme-kraed.
Öö leiab lõpu, loodetavasti kodus voodis ning paari päeva pärast hakkab tsükkel uuesti algusest. 😂
Läksin pikale oma heietamisega....
Igastahes.....võibolla on sellel pikal jutul mingi seos selle üli salapärase õllega mu pokaalis, aga võibolla mitte.... 😕
Müsteerium!
Eksklusiiv proovi õlle Taavilt, teada on et tegu IPA'ga ja et 6,8%. Nime ei avalda sest nime veel pole, ehk saab varsti selle müsteeriumi loori eemaldada seniks aga naudin seda värskust ja humalat täis üllitist. Maitse on mõrkjas ja värske. Korralik IPA poiss, turgu oleks 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar