laupäev, 3. detsember 2016

Originaal Pühadepruul - Saku Õlletehas

Originaal Pühadepruul
Saku Õlletehas 1820
Saku Brewery

STIIL: Lager - Winter
KOGUS: 0,5 l
ABV: 5,3 %
IBU: -
Eesti / Saku     
Untappd Aumärk: -



Olen ühe sammu kaugusel aasta 2016, teisest advendist. Aeg lendab, lendab ilma et teda huvitaks mis seisukoht sinul selles on. Kihutab kui välgunool üle tühja lagendiku, tagasivaatamata. Uskumatu kuidas kõik meie ümber ja sees muutub, vahel täiesti tundmatuseni. Alles eile vaatasin suurte vasika silmadega tulevikku, oodates kärsitult vanemaks saamist, juhilubade omamist ja esimest õlut 😁.
Nüüd, juba märksa vanemana ent sama rumalana, tundub et aeg kipub kaduma suurde musta, põhjatusse auku.
Koguaeg on kiire......ja kui pole, oled väsinud. Tundub et vanuse numbriga suureneb ka aja kiirus..... Või on ehk asja põhjuseks hoopis suutmatus tunda rõõmu väikestest asjadest enda ümber, nautida ka pisemaid kilde oma elus.
Jah....peatu hetkeks......mõtle......ja naudi üks pisike humala hõrgutis, sest neid pisikesi asjakesi jagub siin rohelise kera peal nautimiseks küll ja veel. 😁
Ei teagi, kas ongi see märjuke tarbijale mõeldes pruulitud või läks neil tehases paar satsi mõne algaja pärast padriku vahele aga turule ta paisati ja mina talle kaupluses oma janused küüned taha ajasin. Laske endale esitleda, Saku Originaal Pühadepruul. Nüüd siis orikat kolme erineva ABV'ga, tavaline 4,6 %, export 5,2 % ja Pühadepruul 5,3 %.
Maitse palju originaal Originaalist ei erine, kuid pisut siiski. Tegemis tummisema, värvuselt tumedama, kangema, väheke mõrkjama maitsega eripruuliga. Päris hea, vahelduseks kisuks kasvõi terve kasti ligi. Soovitan 😉 Ilusat Jõulukuud



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar