kolmapäev, 10. mai 2017

Chocosourus - Borg Brugghús Collab. Tanker

Chocosourus
Borg Brugghús 1855 Collaboration
Borg Brewery
Tanker Pruulikoda 2015
Tanker Brewery

STIIL: Sour - Ale
KOGUS: 0,33 l 
ABV: 5,4 %
IBU: -
VARUSTAS: HELGI

EESTI / Vaida                 ISLAND /  Reykjavík
   

Untappd Aumärk: -
                                 


Uhkelt ja julgelt, las kõlagu ragin, üle niiskete niitude, uduste ojade, läbi süngete paksude metsade. Ragin, mis kõrvu lukustava praksatusega, murrab kange ja kalgi selgroo. Kolmapäev, kesknädal, nädala kolmas päev, praks.....ja puru ta ongi.
On ette tulnud ka nädalaid, millistel oleks juba esimesest päevast alates tahtnud luid murdma hakata, kuid ka selliseid, keda silitaks ja paitaks, et nad vaid kestaks ja ei mööduks rutates.
Selline mul hetkel käsil ongi, selline õrn, habras, käest libisev.
See ragin ei mana seekord mu näole sadistlikku ja rahulolevusest kriiskavat irvet, oo ei, kaugel sellest.....vähemalt sama kaugel, kui Eesti soojast suvest.
Siin on nii külm, et isegi suvi läks see aasta lõunamaale koos tiivulistega tagasi.
Kurb ja nutune, puhkuse nädala roog on poolitatud, nüüd peab selle sandiga lõpuni ära vedama. Aeg, va tiivuline ülbik, lendab ikka oma valitud kiirusel, miks ei võiks ta kana kombel paigal tammuda 😀
Aga ei, aeg pole kana ja kana pole aeg.....
Minul pole neist kumbagi, seega asume asja kallale......
Kapist võtsin klaasi, kapi kõrvalt kapist võtsin klaasi, klaasi sisu. Mis see küll on.....
Chocosourus Sour Ale Nr.C8, Tankeri ja Borg Brugghús'i (Eesti ja Islandi pruulikojad) koostöö pruul. 5,4% Juminda judinaid sisaladav, väga väga, hapu hapu kraam on miski mis minu mänguväljakule nii hästi ei istu. Huvitav siiski, põhimõtteliselt, kui selle klaasis ää laseks lahtuda, oleks tegemist lahja, hapu veiniga, nagu päriselt. Tutvustuses mainiti et tunda peaks olema õuna, banaani ja teisi troopilisi vilju.......no mina tundsin toorest viinamarja, punast sõstart ja rabarberit, sest hapusus on kõigest üle. Uhke värk.
Nii nüüd tuleb see va tänamise ja tervitamise rubriik:
Tänud lähevad õlle eest Helgi 'le, äitähh 😊
Sünnipäeva tervitused lähevad Kristjan 'le
Teised sünnipäeva õnnitlused lähevad Slavik 'ule ( ei eelista ühte teisele, kui mõtlete et oii miks talle enne soovis ja talle pärast. Kristjan on lihtsalt vanem 😁)
Et siis proosit 😉
PS! Mul on nüüd suurem grill.
Tänud selle varajase sünnipäeva kingi eest Agnes e'le


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar