laupäev, 11. veebruar 2017

Alexander Export - A. Le Coq

Alexander Export
A. Le Coq LONDON - 1807 EESTI - 1826
A. Le Coq Brewery

STIIL: Lager - Dortmunder / Export
KOGUS: 0,33 l
ABV: 5,2 %
IBU: -
VARUSTAS: URMAS

EESTI / Tartu     
Untappd Aumärk: - Photogenic Brew (Level 18)
                                 

Mis oleks, kui kiikaks vahelduseks masstoodangu õuele, et mis seal huvitavat ja uut toimub. Tänan siin kohal Urmast, kes mind terve kastiga õnnistas, et klaasid, kapad, pokaalid ja kõikvõimalikud muud vedelikku mahutavad anumad oleksid märjaga täidetud. Vähemalt natuke aega....noo mõni päev või nii.....
DasBoot!!!
Saapasse sai 5 tükki 0.33 l patareid.
Craft Beeri mehed on kindlast seda postitustlugedes tagajalgadel. Verd täis valgunud silmad, lõhkemise äärel veenid ning suunurgast tilkuv rõve valge vaht.
Vat sellised nad präägu ongi, samal ajal pobisedes "lihtinimese lurr, masstoodangu pläga, humalate raiskamine, õudus" ja kurat veel teab mida.
Lõpp halale! Enamus teist tegid esimesed tutvused õllega just masstoodangu näol.
Masstoodang, järelikult toimib ja on enamuse maitsele meeltmööda, ja kindlast lasete kannu Orikat väga hää meelega pärast kuumavat sauna lipsu taha, kui miskit muud kappa ei valata. Nii et STOP.

Samamoodi STOP, üdini janu õlle meestele. Krabage vahelduseks sealt letilt midagi uut ja huvitavat, midagi iseloomuga. Õlu ei ole ainult tume ja hele, Saku ja A. Le Coq, kallis ja odav. Eii 😀kaugel sellest. Tehke see esimene julge samm, huvitaval ja muinasjutulisel käsitöö õllede rajal.
Nii et õllesõbrad, "Calm your tities" ja nautige ÕLUT.
Nii....kuhu ma jäingi.....
Saapas on 5 purki Alexander Exporti, A. Le Coq i 5,2% masspruul 😊

Täitsa ok aga kõvasti pehmem kui Originaal või mõni muu janukas minu listist. Selline tavaline, rohkem maitset võiks olla, see miski on puudu kuidagi. 5 purki....mitte et see nii üüber hea okeks, aga klaas tuli ju kuidagi täita. Üks purk täitis vaid suure varba jagu.
Teeme tallad 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar