laupäev, 11. märts 2017

Kriek - Brasserie Belle-Vue

Kriek
Brasserie Belle-Vue 1913
Belle-Vue Brewery

STIIL: Lambic - Kriek
KOGUS: 0,33 l
ABV: 5,1 %
IBU: -
VARUSTAS: URMAS

BELGIA / Molenbeek-Saint-Jean     
Untappd Aumärk: -


                                 


Huumor ma ütlen, huumor.
Kiikasin vahelduse mõttes õlle spetside blogi maailma. 😀 Segased lood valdavad seda osakonda, nippel on korralikult nokastanud. Kummaliselt huvitavaid maitseid otsivad ja tunnevad need mehikesed oma pokaalides.
Hallitanud kase koor, hapnenud seened ja mädad kastanid on vaid käputäis näiteid nende meeste maitsenüanside laualt.
Mina sellisest asjast ei mõika, ei oska otsida säherdusi maitseid kuna pole neid asju proovinud. Sellest lähtudes otsustasingi end, va peast vähe lihtsat mühakat, harima hakata.
Seadsingi sammud metsa et puukoort mekkida. Teel sinna proovisin veel peoga mulda, kollast lund, lutsutasin kruusa ja tõmbasin keelega üle roostes aiaposti. 😂
Pärast kõike seda jälkust ja eneseohverdust jooksin nuttes ja öökides kodu kaitsvasse rüppe. Nüüd, olles viimased 5 tundi teki all kõveras hirmust värisenud, ajasin oma tuimaks muutunud kargud alla ja lonkasin külmiku juurde. Vaimselt läbi pekstud ilmel, skanneerisin kõik riiulid ükshaaval üle, et leida see jook, mille seest äsja tutvust tehtud maitsetega paralleele tõmbama hakata.
Käes, kirsid lähevad küll.....
Belle-Vue Kriek Classique on pärit Belgiast, Brüsselist. 5.1% vere vedeldajat 0.33 liitrises purgis maalis pokaali läbipaistvad seinad kaunilt punaseks. Kahetsusega pean endale teadvustama et ei õnnestunud ühtegi ülal mainitud maitsetest selles märjukeses tabada 😂
Õll ise on pisut hapu ja maitselt on tegemist rohkem veini ja kirsi siidri ristsigitisega. Ei söendaks antud joogi kohta ÕLU öelda......aga huvitav, mitte halb, kuid olen paremaid Krieke saanud. Tänud Urmas 'ele.
Põsk prunti 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar