reede, 20. jaanuar 2017

Golden Monkey - Victory Brewing Company

Golden Monkey
Victory Brewing Company 1996


STIIL: Belgian Tripel
KOGUS: 0,33 l
ABV: 9,5 %
IBU: 25
USA / Pennsylvania / Downingtown     
Untappd Aumärk: - 
VARUSTAS: MADIS


1 kuu ja 11 päeva.....
1 kuu ja 11 ootust täis päeva.
Kannatus, pimedus, äng ja viha.
Lootus ja ootus on siinkohal küte, mis inimeselooma mootori töös hoiab.
1 kuu ja 11 ärevusest küllastunud päeva, mil lõppeb see anomaalia, mida kutsume või õigemini kutsusime kunagi talveks.
Saabub "PLIRTS PLÄRTS KÄES ON MÄRTS".
Selge see, et emake loodus on tänases päevas pea peale pööratud nagu maksupoliitika, varbad taevasse, lõug lõunasse, aru ei saa ei ilmajaama tähetargad ega tavakodanik, millal ja millisel kujul end mõni aastaaeg ilmutab. Lisaks on sel vaesekesel kleidisaba silmade ette vajunud. Kuidas muidu selgitada lund Egiptuses ja Londoni talve Eestis, kui mitte aluspesu väel peapeale pööratud emakese looduse poole vaadates.
Sünoptikud on juba mitu aastat lõhkise küna ees, mis lehkab nagu seeditud kraam kuumava päikese käes, ennustad üht aga tuleb kolmas, kuidagi pihta ei saa.
Kindel värk et esimesed aastad selles kaoses tõmbasid nad pundiga loosi, et mis ilm tuleb. Kahjuks ka see ei toiminud, nüüd juba pikemat aega ennustatakse raadios ilma mis juba olnud on. 😀
Näiteks: "Täna kaks tundi tagasi tuiskas, sadas lund ja külma oli -4 "
Eksimis võimalus on 0 😂 täiuslikkuse valem.
Aga mina elan lootuses et märtsiga see "julmus" oma lõpu leiab, mätas kuivab ära, päike sirab ja grilli saab kurjaks ajada.
Aga "vaiki õnnetu" mõtlen enda pihta, sest võibolla saab märtsis, tati tilk nina otsas, uhkelt lund kühveldada. Aga loll ikka loodab. Ja nüüd ma siin istun jaaa loodan jaaa mekin, Madis 'se kingitud Victory Brewing Company 9,5 protsendilist Belgian Tripel stiilis Golden Monkey'd. USA humala hõrgutis, mis maitselt õrna kodu veini/õlle mekiga mille kiirelt mässib endasse magus mesine järel maitse. Mull on leebe ja kui voldemare poleks pudelilt lugenud ei usuks et neid sinna pudelisse nii palju mahtus. Alkoholi maitset peaaegu et pole.
Lõhnab päikeseloojangu ja mere äärse sauna õhtu järgi. Cheers 😉




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar