teisipäev, 16. oktoober 2018

Hiidlase Tööölu - Hiiumaa Pruulikoda

 

#196 - Hiidlase Tööölu

Hiiumaa Pruulikoda est. 1850

Hiiumaa Brewery

EEESTI / Hiiumaa
STIIL: Red Ale - Irish
KOGUS: 0,33 l
ABV: 4,4 %
IBU: -
HIND: ?
VARUSTAS: KRISTJAN ALLIKSAAR


Untappd Märk: -




Stockmann täis hullude inimeste higi lehka......
Kohustuslik shopplemise triatlon läbi kolme korruse. Kui sind pole siin, pole sind olemas.
Käisin ka trügimas et hullult ebamaise hinnaga pükse saada. Ringi vaadates tundus et mõnel oli veel kapis pükste ikaldus. Mnjah, ega talvele naljalt palja peega vastu ikka ei astu. No selles suhtes et võib proovida aga vaevalt et tulemus meeldivate killast on ja ega see kaasmaalaste suhtes väga sünnis ka poleks. Lisaks oleks meie korrakaitsjatel selle kohta midagi õpetlikku öelda.
Nädalavahetuse ilmad muidugi talve tulekust mingeid märke küll ei ilmutanud. Ma ei tea kuidas teiega on aga kui 14 oktoobril peab autoga sõites ellujäämiseks kliimat kasutama, siis usk peagi saabuvasse talve kärvab kiirelt.
Jällegi, ma ei kurda. Oleks minu teha siis ehiksime jõulude ajal raekoja platsil plätudes palmipuud.
Kuna ma kõikvõimas kahjuks pole, tuleb meil siiski mingil hetkek ikkagi selg küüru tõmmata ja ennast viieks kuuks ära pakkida, et ikka kevadeni kenasti vastu pidada.
Jõle pull, kõik on rängalt mures selle globaalse kliima soojenemise pärast.......mulle küll sobib, rohkem gaasi heidet ja varsti võib lumelabida pooleks murda 😂
Tegelikkuses see muidugi nii lihtne pole, täpselt nagu see märjuke.
Veendunult vaatad et suht tavaline jook 0.33 liitrises anumas, lahja kah teine selline vesine 4.4%. Aga võta soku sarvest, pole tavaline, tõsi on muidugi ka see et ega ta eri eriline pole aga eriline siiski.
Hiiumaa Pruulikoja Hiidlase Tööölu on hurmava vaskse värvusega, Hiiumaa punane ale tüüpi õlu. Ja nagu ikka Hiidlastele omane, vahutab kui kurat. Mullitava vahutordi alt saab aga noolida maitsvat punast Humalate jooki. Oi kuidas mul neelud sellise vallutaja järgi on käinud. Värske, terava mulliga, täidlane olevus, mille karamelline kõdi jääb kurku siblima.
Pudelil ka lugemist mekkimise kõrvale:
KÖLPLANE SELJA NAKS KIITNUD KORD POE JUURES TEISTELE MEESTELE:
"MAAILMA KÖIKSE PAREM TÖÖ OO SIISKID SEE, KUI NAISED VÖTVAD EINAMAAL LOOGU, AGA MEI ISTUME VENNASEGA KELDRI KAELAS, JOOME KÜLMA ÖLUT JA SÖÖME KUIVAT LESTA"
Mnjaa ajs kohe lesta nälja kaela küll 😀
Ahjaa, antud öll on ka 2016 aastal autasustatud Baltic Beer Star'i pronks medaliga.
Tasub nina sisse pista, tänud
Kristjan
'ile.
Suvi igaveseks! 😉



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar