reede, 13. aprill 2018

Karl Friedrich Märzen - Saku Õlletehas

Karl Friedrich Märzen
Saku Õlletehas 1820
Saku Brewery





EESTI / Saku 
STIIL: Märzen
KOGUS: 0,568 l / 1 Pint
ABV: 5 %
IBU: -
HIND: 1,59 + 0,10 / 2,80 €/L
    
Untappd Aumärk: -


                                 
Oo üllas kevad, õnnistatud grilli ilm, soe kevad tuul ja põlev loodusprügi lõhn minu lõkkesilmast. See aeg on kohal. Talve taat tõmbas nah........naha pähe ja kadus kusagile kaugemale, las ta olla nüüd natuke seal kaugemal. Aga mina grillin ja imen kopsud värsket kevad õhku triiki täis ning pisut veel pääle. Soovitan ka teile, väga tervislik, aitab kõiksugu tõbede vastu, usu, testitud 😉
Enne seda mida praegu teen luusisin ka poes ringi ja lasin ennast emotsiooni najal pisut petta. Noh kiikasin ringi ja silma jäi Karl Friedrich Märzen, igavene äge purk ja värki.
Kahmasin endaga ja avasin grilli veerel.
Lootused ja ootused olid suuremad. Enne seda tarbisin olude sunnil Karksi Punast Pappi, mis üks lemmikute listis muidu ja poleks ehk pidanud, sest too lubatud Märzen punane humalane õlle mekkis suht igavalt. Kahju, lootsin et leidsin punase õlle näol järgmise tihedalt tarbitava aga maitea. Suht igav ja maitsetu tundus, selles suhtes et hää janukas aga tavalisest janukast eristab vaid ilus värvus.
Võibolla peaks proovima pärast tavalist janukat, ehk annab siis rohkem oma iseloomu tunda aga praegu ei tekitanud erilist emotsiooni. Õlle mõistes hää aga elamuse mõttes ma oma maitse pagasit ei täiendanud.
Lõke lokkama!😉 😉


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar