laupäev, 7. aprill 2018

Aecht Schlenkerla Rauchbier - Märzen - Schlenkerla

Aecht Schlenkerla Rauchbier - Märzen
Brauerei Schlenkerla 1678
Schlenkerla Brewery


SAKSAMAA / Bamberg
STIIL: Rauchbier
KOGUS: 0,5 l
ABV: 5,1 %
IBU: 30
HIND: -
VARUSTAS: ALO


Untappd Aumärk:
National Beer Day (2018) National Beer Day (2018)Middle of the Road (Level 22) Middle of the Road (Level 22)                                 
Sõbra sõber saatis sõbraga Soomemaalt sõbraliku pool liitrit seiklust, avastamist ja elamusi, mis pakitud antiik kirjaga kaunistatud pudelisse.
Mõlemad lubasid et korgi alt voldib end lahti korralik horror stoori, millest nemad kahekesi jagu ei saanud ning mille tõttu nad siiani unehäirete all kannatavad.
Trauma kogu eluks, õlle lõhna ei kannata, vahtu nähes hakkad haavalehe kombel värisema ja õllekappa katsudes minestad end maha.
Sellist saatust küll ühelegi mehele ei soovi........noo võibolla mõnele aga see oleks ka hirmsaim karistus, hirmsam hirmsamaist.
Päris kurb, justkui oleks suurem osa mehelikkusest sinust skalpellide, luutangide ja kirurgiliste peitlitega välja rebitud ja purustatud. Oled endiselt mees.....aga mis mees sa enam oled?
Maestroseksuaal või metroo või mis see popp pehmode sünonüüm oligi.
Pöördumatu kahjustus.....õudne.
Nagu holy mother of .....bljäääääk.
Aga mina ei kohku, olgu seal pudelis või 10 tiirast, algsest orientatsioonist kõrvale kaldunud härjapõlvlast, kes tahavad mulle ........ :D......habemesse patse punuda ja veeganlust peale suruda.
Ei löö risti ette, taha ega küljele, astun saatusele ülbelt vastu, kui vaja astun üle või pähe.
Nii oli, on ja jääb.
Jaaa......kork lendas......
Ilus, lausa joovastav tume-punakas-pruun märjuke. Vahumütsike kah keskmisest paksem ning püsivam. Ninasõõrmeid paitab tuttav aroom. Mis võiks küll see olla... ahjaa röstitud suitsumandlid, just seda ta ongi. Maitse on ka tõsiselt suitsune nagu ühele suitsuõllele peakski kohane olema. Väga täidlane, on tunda kuidas kõrist voolab alla vedelik kuid magu täitub miski palju tahkemaga, kõht saab täis.
Suusseinu jääb kummitama suitsuse mandli ning suitsetatud seakamara hõrk maitse.
Ei tea mis tonti nad selles õlles nägid, pole õudukat ega kõike mis sellele järgnema peaks.
Väärikas, ajalooline mõnus tükk, väga tummine ja täidlane tükk. Ühest pudelist korraga piisab sest liiga palju head pole ka hea.
Tavaliselt olen üritanud oma lehele välja panna ka medalid, mille tarbitav jook on läbi aegade võitnud. Kahjuks sel korral ei saanud nii toimida sest medaleid on tollel Saksa härral 32, pidin oma tekstile ruumi säästma.
Tänud Alole huvitava ja maitsva kogemuse eest.

SMOKE ON THE WATER! ;)
 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar