laupäev, 21. oktoober 2017

MO - Maine Beer Company

MO
Maine Beer Company 2009


STIIL: Pale Ale - American
KOGUS: 0,568 l / 1 Pint
ABV: 6,0 %
IBU: -
HIND: -
VARUSTAS: KRISTJAN A.

USA / Freeport     
Untappd Aumärk:
*Pale as the Moon
*Land of the Free
*Middle of the Road (Level 17)
*99 Bottles (Level 2)
                                 
Laupäev.....
Minipuhkus, kaua, kaugele kadunud sõbra pool, tupiktänava lõpus. Maakoore all, kurikuulsas kaminaruumis pisuke pokker ja kuum leil.
Kui mind ümbritsevad seinad oskaks vaid rääkida.......mnjaa.....mälestused heast ja halvast. 
Kindlasti pajataksid nad lugematutest pidudest, tülidest, leppimistest, sellest kuidas sõber sai sõjaväkke saadetud ning hiljem sealt tervitustega tagasi võetud. Kuidas enne saunaks saamist, pisipoisina sai Taneliga siin tordialuste raksus käidud või kuidas Madisega uusi ettevõtmisi, pidusi ja lollusi plaanitud.
Oleks minu teha, kannaksin selle paiga Unesco maailmapärandi nimekirja.
Väga tihti ei õnnestu mul siia istuma tulla, seepärast oskan seda ka rohkem hinnata ja nautida, imetleda seda puidust lage, mis 20 aastat tagasi seda sama peakolu kattis, toona küll noorustükkidest pungil, mis paraku nüüdseks on asendunud argielu ja muude olme probleemidega.
Peakolu, mis täna on pisut tusane ja närvilisust täis. Päeval poodi minnes tolknes kamp noori Risti tänaval, kuradi tattnokad olid alkoholiga igemeid leotanud, endal veel rinnapiima lõhngi küljes. Üks töll arvas et on hea mõte mulle aia peale tühjeneda.......raisk........tegin temaga viisakalt juttu ning lubasin tal selle vihmuti küljest rebida 😠
Ega see sittagi muutnud, võibolla oleks pidanud ta sinna loiku uputama, paraku ei ela ma Hollywoodi filmis et kaheksat nolki eriefektitega nüpeldada........ju karma saab nad kätte, karma saab nad alati kätte 😈...........juhtumisi on mul kurikas nimega Karma 😂..........või siis mitte, see polegi tegelikult oluline.
Oluline on see hetk siin, selles kohas, selle õllega. MO Maine Beer Company, pindine kvaliteet American Pale Ale, mille sees peidus 6.0% ulakust. Tsitruseliselt kerge ja mahe, vahutort on võimas ja istub kaua. Mõnus keele surin ja rahuldus võnked.......super.
Tänud Kristjan 'ile, kes tolle märjukese USA'st kohvrisse virutas ja mulle taris.
Tsiteerides Kristjant:
Eesti vabaks! 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar