neljapäev, 3. august 2017

The Saints Whisky Beer - St. Peter’s Brewery Co.

The Saints Whisky Beer
St. Peter’s Brewery 1996


STIIL: Smoked Beer
KOGUS: 0,5 l
ABV: 4,8 %
IBU: -
VARUSTAS: REIN, LY

INGLISMAA / Suffolk     
Untappd Aumärk:
Riding Steady (Level 5)
                                 


Puhkuse viimased piisad......
Alustasime oma teekonda Eesti äärealadele teisipäeval. Punane, asjadest plahvatamiseni täis Skoda, aeti kurjaks ja meie reis sai alata. Tõmbasime siit linnast seitsme tuule poole täpiks.
Esimene peatus sai tehtud Tartu maantee ääres asuval Siniallikal..... olid ikka veel sinised 😊
Edasi viis meid tee Viljandi maakonda, Lõhavere Lembitu linnamäele, sealt vurasime Loodiloodusparki et liivapaljandeid näha. Enne sihtkohta jõudmist plaanisime veel läbi karata Tarvastu ordulinnuse varemetest.....aga.......kuradi kurat. Sinna ärge minge, ajaraisk.......riik ikka peaks tagama sellistele kohtadele ligipääsu. Minule tehakse Nõmmel ettekirjutusi, kui kõrge, kui laia lipi vahega ja mis värvi mu aed peab olema, aga ju see koht on nii kaugel et kama-kaks mis toimub, eramaa silt on ees ja vsjooo. Uju üle vallikraavi kui tahad näha midagi. No jah, mis seal ikka, tõmbasime leekima. Kiirelt veel Võrus poest läbi ja meie kodu, järgmiseks kolmeks ööks, Vaguna järve kaldal sai meid lõpuks tervitada.
Koht on vunts, kahekorruseline maja, elutoa, köögi, magamistoa, sauna ja terassiga, kust vaade päikeseloojangule järve taha.
Süüa, juua, käredat puiduküttega leili ja tuttu.
Järgmisel päeval külastasime Vastseliina piiskopilinnuse varemeid, tasub külastada, väga äge. Sealt tahtsime kulgeda Härma müüride juurde aga njet can do, kõik teed mis sinna viivad on ERAMAA, uskumatu........kurat........aga tõsi, nii et jäi ära. Edasi suundusime Piusa koobaste juurde ning pärast seda ajasime taga Vastseliina lossi varemeid, mis hilisemal ja täpsemal uurimisel osutus samaks piiskopilinnuse varemeteks mida ennist juba külastanud olime. .....mnjah, poodi, koju, aerupaadiga järvele lanti loopima, tühjade kätega koju, süüa, juua, käredat leili ja uuesti tuttu. 😁
Ja saabuski kätte täna. Käisime vaid poes ja siis kiirelt järvele. Kõigepealt koos naise ja lapsega kiire ring mootorpaadiga niisama, hiljem juba Madisega ja kalavarustus arsenaliga. Noooo ma ei tea, vedasime lante paadi järel, loopisime lante siia, loopisime sinna.................SIIN EI OLE KALA. Eelmisel õhtul vähemalt Kadiliis sai pisikese ahvena aga sellega asi meie jaoks piirduski. Nüüd istun siin trepil ja lürbin vanavanemate poolt külakostiks toodud Saint Peter's The Saints Whisky Beeri, mis numbritelt lahja aga maitselt kangem kui tamme juur.4.8% Inglismaa humala vett maitseb pisut kibedalt ning pärast lonksu kummitab kurgus isegi natuke Viski mekki. Öööäk ei ole, aga tean paremaid.
Kõõks 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar