laupäev, 29. juuli 2017

Hobgoblin - Wychwood Brewery

Hobgoblin
Wychwood Brewery 1983


STIIL: Brown Ale - English
KOGUS: 0,5 l
ABV: 5,2 %
IBU: 32
HIND: 2,99 € + 0,10 / 5,78 €/L

INGLISMAA / Oxfordshire     
Untappd Aumärk:
God Save the Queen (Level 2)
                                 


On the road again!
Istun väikse raudsuksu tagaistmel, vaikselt iseenese mõtetesse uppumas.
Natukene mõtlen tööst, natuke ilmast, pisut lõikamata viljast ja veidike sellest kuradima tolkamist meie ees, kes ei näi teadvat kumma jala all gaasipedaal on.
Aeg-ajalt heitlen endaga, et kas avada see purgi täis rõõmu nüüd......või siis nüüd......või siis hiljem. 
Tahaks aga siis peaks millalgi metsa peatust tegema......aga see võibolla ongi hea, sest siia saab sama hoobiga ka selle tubaka probleemi lahendada. Võta nüüd kinni.....
"Jaaaa, oleks mul sinu probleemid", mõtleb mõni....
Mõelge mõelge, mõtted on igaühele lubatud ja tasuta.
Vist ikka teen lahti, kes teab milla jälle tagaistmel reisida saan, pealegi humal nutab pimedas purgis haleda häälega, tahab kah Eestimaad kaeda.
Jah, ikka paganama hea, mina, minu humal, reisikaaslased ning vaheldumisi paksud kodumaa metsad, niidud , põllud ja aasad.
Autosõit loksutab kõvasti, õllepurk mu käes hakkab rappumisest vahutama, sest ei sõida me mööda modernset, siledat, neljarealist teed vaid kulgeme vanakooli, lookleval, kitsal, sõidurõõmust pakataval ning elamusi ja vahvaid vaateid pakkuval vanal-vanal teel.
Oot, mis asja.......Saku orikas mekib koduõlle maitsega, okkouu.....noo loodame et kõht jääb korda, ennegi halvaks läinud orika otsa komistanud aga see siin maitseb häste, vast pole probleemi.

Nii see sõit siia Peipsi äärde möödus, ja nüüd oleme laagris. Mõnus Inglismaa tume õlle aitab mul seda teekonda meenutada. Wychwood Brewery, Hobgoblin on nende legendaarne Ruby Beer, mille sees olevad 5.2% päkapikke teevad sinust maagiliselt tugeva puuraiduri 😁.
Lõhnab looduse järgi, maitse on pehme ja šokolaadine, lisaks veel natuke tamme ja pisut lagritsat. Kõike parajalt peoga, pettuma ei pidanud, sisu vastas pudeli kujundusele. 👍
Õele õnne ja teistele, põsk prunti 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar