reede, 5. mai 2017

Ravnodenstvie - Lehe Pruulikoda Collab. with Vasileostrovskaya Brewery

Ravnodenstvie
Lehe Pruulikoda 2014 Collaboration with
Lehe Brewery
Vasileostrovskaya Pivovarnya 2002
Vasileostrovskaya Brewery

STIIL: Stout - Russian Imperial
KOGUS: 0,33 l
ABV: 11 %
IBU: 110
VARUSTAS: ELERIIN

EESTI / Keila                  VENEMAA / Sankt-Peterburg
      

Untappd Aumärk:
Sky's the Limit
Hopped Up
Terviseks! (Level 4)
                                 


Täna panime koos pere ja veel umbes viiekümne täiskasvanu ning mudilasega, õla alla Nõmme heaolu, puhtuse ja ilu tagamisele. Käisime Pääsküla jaama rehitsemas, valmis sai kiirelt, lõpptulemus oli silmi rahustav. Kena, tunne on ka sama kena, tore kui vahid karja inimese isendeid, kes koristavad ja loobivad prügi kottidesse mitte looma kombel tänavale, põõsa alla või veel hullem, kellegi aeda.
Kaunis.
......kusagilt võiks leida valemi, kuidas see mass enda hoovi koristama saada, otsisin googlist aga ei miskit 😂
(Jaaa, kogu õilsus ja ilu on läinud ........natuke paistab veel nurga tagant......aaa.......ei........läinud😜)
Aga nüüd olen juba kodus ja nuian ülimalt kastilt preemiat, külmakastilt.
Tal ongi mulle midagi, midagi väärilist, midagi mis sobib tänasesse päeava kui valatult.
Peale selle et täna oli talgupäev on täna ka reede, mis on ühtlasi minu kevad puhkuse algus.......kurb......vaatasin mis need ilma julmurid järgmiseks nädalaks kokku valetasid........neid sõnu mida valjul häälel tuulde tahaks karjuda pole veel välja mõeldud......puhkus tuleb ilmselgelt tubane, suvi jätab Eestis 2017 hooaja vahele.......
No igatahes astus kapist välja minu preemia. Eleriin tõi, uhke Eesti värk. Lehe Pruulikoja koostöö Vasileostrovskaya Brewery, Peterburi pruulmeistriga, Ravnodenstvie Russian Imperial Stout.
Ohsaaa raks ja paar praksu peale. Tume kui kodumaa viljakas muld, vaht on püsiv ja pruun. Ja see maitse, see maitse on miski mitte õllele omane. Liköör, magus, kleepiv liköör. Šokolaad on selle joogi märksõnaks. 11% Voldemare vihub selle vahu sees tantsu nii et tallad suutsevad. Ja IBU.......ojaaaa......see on meestele......see on 110, krõbe ja kuivatav, mida silub see šokolaad ja vanilje õrn maitse. Uhke jook. Mekutamise ja mökutamise vedelik, seda janu ja võidu peale ei joo.
Proovige 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar