laupäev, 29. aprill 2017

Brown Ale - Jacobsen

Brown Ale
Jacobsen 2005 (Named after Carlsberg's founder, J.C. Jacobsen)
Carlsberg

STIIL: Brown Ale - English
KOGUS: 0,75 l
ABV: 6 %
IBU: -
VARUSTAS: RAUL

TAANI / Kopenhaagen     
Untappd Aumärk:
-
                                 


Kas sellist Eestit me tahtsime?
Pärgli pihta, mis kuramuse voodoo mu akna taga aset leiab. Kui tegemist on tellitud teenusega et Maarjamaalt pagulased täpiks tõmbaksid siis peab tõdema et see toimib, sest viimased paar tundi olen isegi meeleheite kuristiku äärel turnides oma maist vara maha parseldanud ning lootusetult kuid sihikindlalt lendu, siit kaugele, soojale maale otsinud. 
Aaga lennukid ju ei lenda, niii et siia ma suren, külma, lörtsi ja viliseva tuule kätte.
Welcome to Estonia tõesti.
Kõige kuradi hullem on, et kellelegi ei saa selle eest vastu hambaid koputada, mitte ükski hing ei võta selle jura eest süüd kanda.
Täna oli plaanis koduhoovis hooaja esimene grill teha.......mnjah......see mõte lendas ahastuses hane karjaga lõunasse......
Kuradi kurat.....hakkan vist kasvuhoonet ümber krundi ehitama. Kobaras 3000w prosektorid ketiga lakke ja olemas.....rets!
Hetkel istun siin nukralt, veri tarretumas vihast, söön toorest liha ja kahman peoga peale sütt, et vähekenegi kevad grilli tunne tuleks......nooo ei tule.....kui üldse midagi tuleb, siis üles.
Kuidagi tuleb see kõik alla loputada, õnneks on mul arstikapis Raul 'i toodud Taani medikament. Jacobsen Brown Ale. 6% alkoholi ja IBU jälle pole. Värvuselt tume punakas-pruun, lõhnab nagu kali. Maitselt on väga leivane, tummine tükk, lonksu on suus ikka tunda. Pärast seda kui leiva mekk haihtub, ilmutab end, suhkrust üledoosi saanud magusus. Hiljem jääb keele tagumistesse külgedesse kummitama pisut õrn lagritsane mekk.
Kevade terviseks........või mälestuseks..........



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar