laupäev, 28. jaanuar 2017

Wells Banana Bread Beer - Charles Wells Brewery

Wells Banana Bread Beer
Charles Wells Brewery 1876


STIIL: Fruit Beer
KOGUS: 0,5 l
ABV: 5,2 %
IBU: 18
Inglismaa / Bedford     
Untappd Aumärk: - 



Külmikus lammutas, karjus, röökis, anus - üks pudeli täis vedelat rõõmu ja unistust. Üks omamoodi aretis, midagi uut, miskit ebatraditsionaalset kuid ahvatlevat.
Päästsin ta poest, sest puges mulle hinge. Ka relva ähvardusel keeldus sealt lahkumast. Polnudki valikut, pidin ta eest maksma ja endaga koju tooma. Nüüd juba paar päeva enesega võitluses olles, murdusin kui kuivanud lepa oks, vandusin uudishimule alla. Nõrk.
Istusime kahekesi lauda, mina ja soojast higiseks tõmbunud kesvamärg.
Juttu me ei teinud, sest naine kutsuks mulle hullari auto järgi, kui leiaks mind pudeliga maailma asjade üle arutlemas 😁
Tirisin tal korgi peast ja kallasin klaasi.
Vaht oli nõrk, ilmutas end vaid viivuks ning kadus siis kus kurat, ilma hüvasti jätmata. No jah, vaht oli läinud kuid kuld-pruun/ punakas värvus hoidis rüüpe väärikust siiski laes.
Lõhn, mida too jook eritas oli omamoodi naljakas kuid hea samal ajal. Jäätis, peadpööritav rammus koorene banaani jäätis. Võimas, kutsub kugistama, mida ma ka tegin. Maitse on hoopis midagi sellist, mida mina oma lõgemete vahel pole tundnud. Algne mekk on täiesti maitsevaba, nagu lihtsalt tunned et midagi on keelel aga meelel pole mõhkugi, kuniks kihisev gaasi plahvatus keelel hääbub paljastades mullide vahelt õrna banaani mekki aga just banaani jäätise meki, sellist koorest. Huvitav, see Wells'i Banana Bread Beer, milles 5,2 % purakat. Soovitan soojalt, kindlasti toob vähemalt ühe särava päikesekiire teie halli päeva. BANANA 😉


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar